• Apie ūkįApie ūkįApie ūkį
  • ProdukcijaProdukcijaProdukcija
  • Sveika mitybaSveika mitybaSveika mityba
  • ReceptaiReceptaiReceptai
  • KontaktaiKontaktaiKontaktai

Cezario salotos

Sudėtis:

1 Kiaušinio trynio
3 valg. šaukštai Saulėgrąžų aliejus
1/4 puodelis tarkuoto parmezano
1/2 skiltelės česnako
2 vnt. ančiuvių filė
2 valg. Šaukštai Chereso acto
1 gūžtė Romėniškų salotų
1 puodelis Skrebučių

 

Gaminimas
Sudėti česnaką, ančiuvius ir kiaušinio trynį į indą. Viską gerai susmulkinti su maišytuvu. Tuomet po truputį pilti saulėgrąžų aliejų ir tuo pačiu plakti masę su maišytuvu. Toliau pilti actą ir vėl plakti. Galiausiai suberti gerai susmulkintą parmezaną. 
Nuplautus salotų lapus stambiai suplėšyti, užpilti padažą ir gerai išmaišyti. Tuomet apibarstyti smulkintu parmezanu ir skrebučiais. 
Skanaus!